Fundacija Tramp

Switch to desktop Register Login

Ambasadorji


Karin Crepinko_2014   Univ. dipl. nem. Karin Črepinko
  

   tel.: +386 31 561-892
   e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

 

 

 

 

 

Karin Črepinko, univ. dipl. nemcistka, je aktivna na različnih področjih. Od leta 2009 je zaposlena na Nemški gospodarski zbornici. Svojo poslovno pot je pričela na oddelku sejmov, pri organizaciji mednarodnih sejmov, pomoči pri pripravi marketinških strategij in planov aktivnosti, načrtovanju, organiziranju in izvajanju aktivnosti na področju raziskave tržišča ter na področju sodelovanja z domačimi in tujimi agencijami.

Svojo karierno pot je v okviru Slovensko-nemške gospodarske zbornice nadaljevala na področju event managementa, kjer se lahko pohvali z organizacijo preko 30 raznovrstnih dogodkov na leto. Samo v preteklem letu se je njenih dogodkov udeležilo preko 900 oseb iz poslovnega sveta. Svojo kariero pa ni gradila samo na gospodarskem področju, kjer si je ustvarila številna poznanstva in renome, ampak tudi na področju nevladnih organizacij, kjer je že izpeljala svoje prve projekte, kot je npr. Odprimo vrata prihodnosti in pomoč pri promociji socialnega podjetništva. Kot ambasadorka Fundacije Tramp (ustanova za izobraževanje) je povezala uspešna slovenska in nemška podjetja, univerzo v Ljubljani in študente z namenom medsebojnega spoznavanja in dolgoročnega načrtovanja zaposlitve.

Prav tako aktivno sodeluje tudi v Slovenskem Združenju managerk in managerjev nevladnih organizacij, kjer je postala vodja projektov in dogodkov. Ravno na zadnjem področju tke nove vezi z ostalimi institucijami in organizacijami s področja EU na področju prenosa znanj in dobrih praks.

Karin Črepinko odlikuje velika mera pristnega veselja do dela z ljudmi in učenja. Na poslovni poti sledi vrednotam, kot so proaktivnost, samoiniciativnost in ciljna orientiranost. Ko se loteva novih projektov, vedno gleda z vidika »kaj lahko ponudi in ne kaj lahko dobi«.

Copyright Fundacija Tramp 2011. Vse pravice pridržane.

Top Desktop version